Frits Hamann nieuwe voorzitter WIJ-Allemaal

Nieuwe voorzitter
 
Per 1 Juni heeft Geoffrey de voorzittershamer doorgegeven aan Frits Hamann. Wendy Kok kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe voorzitter. "Tijdens het eerste kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat Frits past in het Wij-Allemaal team. We doen het met elkaar en voor elkaar. De slogan van het inloophuis is niet voor niets 'je hoeft het niet alleen te doen'. Dat geldt ook zeker voor onze vrijwilligers. Of het nu gaat om de tuinmannen of de masseuses, zonder ieders inzet geen inloophuis. Met Frits als voorzitter gaan we deze mooie ontmoetingsplek midden in de samenleving voorzetten en onze bezoekers ondersteunen met alle facetten die het inloophuis te bieden heeft."
 
Motivatie
 
Frits Hamann verheugt zich op het voorzitterschap. ''Naast mijn professionele leven ben ik altijd actief geweest in het verenigingsleven. Enerzijds als invulling van een hobby anderzijds omdat ik van betekenis wil zijn voor de maatschappijen mijn mede mens. Zo brengt mij het lidmaatschap van de rotary de mogelijkheid om service te leveren aan de maatschappij. WIJ-Allemaal kwam op mijn pad en de doelstelling sprak mij enorm aan. Deze (ex)kankerpatiënten belanden in een zwart gat en weten niet goed hoe dan verder. Het inloophuis biedt hun de mogelijk met gelijkgestemde te praten en te delen, maar ook begeleiding te krijgen op bijvoorbeeld oncologisch vlak of bij rouw. Omdat dat allemaal mogelijk te maken is een goede organisatie noodzakelijk, daar wil ik graag als bestuurslid en voorzitter mijn steentje bijdragen", aldus de kersverse voorzitter.
 

Lieve Allemaal,

Wij weer open

Vanaf 1 juli gaat Wij|Allemaal weer iets verder open! Op werkdagen kan je op afspraak met de gastvrouwen een kopje koffie komen drinken. Dit kan van 10:00-11:00 en 11:30-12:30.

Onze online activiteiten en telefonische consulten blijven ook gewoon doorgaan. Bel ons voor een afspraak. Ook gaan er een aantal groepsactiviteiten in de tuin door. Zoals de Mannengroep, Jong, Kanker en Nu?! en Yoga (mits het goed weer is). Ook Wandelen gaat weer opstarten en de pedicure gaat weer beginnen. Indien je deel wilt nemen aan één van deze activiteiten, neem dan altijd contact op via tel 0299-406094 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Want alleen als je aangemeld bent, kan en mag je meedoen. Ook als je meer informatie wilt hebben, neem even telefonisch contact op, onze gastvrouwen kunnen je voorzien van alle informatie. 

Natuurlijk verwachten we van onze gasten dat ze voldoen aan alle RIVM criteria en nemen wij ook alle voorzorgsmaatregelen in acht. Super fijn om jullie weer te mogen ontvangen!

Warme Groet en Blijf Gezond, 

Inloophuis Wij|Allemaal

 

Apotheek Overlander weet raad  

Onze gasten krijgen, bij een bezoek aan het inloophuis Wij|Allemaal, een heerlijke handcreme van LA ROCHE-POSAY, aangeboden door apotheek Overlander uit de Purmer-Noord. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid tijdens en na kanker. Weldadig en aangenaam bij het constant desinfecteren van de handen! 

 

Wij|Allemaal in de Waterlandse Uitdaging 

 

Inloophuis Wij|Allemaal in het Rodi Media Nieuws. Klik hier 

 

 Een berichtje KO2020 04 april KookpuntOKPUNT!

Elke laatste dinsdag kookt en eet de nabestaande groep met elkaar.. Maar dat is nu even niet mogelijk dus werd daar iets op bedacht... Bezoekers van Kookpunt! ontvingen alle ingrediënten thuis om een appeltaart te bakken. Bij Wij|Allemaal wachten we niet op bijzondere momenten, gewone momenten maken we bijzonder!  Meer zien over de appeltaarten? Klik hier.

 

 

Kidztime

Als we aan naasten denken, denken wij ook aan de kinderen. Wij|Allemaal biedt een plek waar een kind in contact kan komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Kinderen tussen 5 en 12 jaar zijn één keer per maand welkom op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur. De volgende keer is op woensdag 9 september. Wil jij daarbij zijn? Klik hier voor de flyer en voor meer informatie of bekijk hier het interview.

 

 

Vrijdag 3 April 2020 Hartverwarmende actie ivm 12,5 jaar bestaan van Wij|Allemaal

Marrianne, Petra, Chantal en Wendy verraste een aantal vrijwilligers met een bloemetje. Zonder de inzet van Gastvrouwen, Vrijwilligers, Bestuur, Werkgroep, Ambassadeurs, Club van Honderd, en sponsors is er geen Inloophuis Wij|Allemaal. Dankzij hun inzet is “Wij|Allemaal” al 12,5 jaar een mooie ontmoetingsplek voor iedereen die in aanraking komt met kanker.

Dank jullie wel!

Klik hier voor meer foto's !

  
 
Even een positief bericht in de bijzondere wereld waarin we op dit moment leven.  
 ING
Afgelopen zaterdag heeft Wij|Allemaal een prachtige bijdrage ontvangen van de ING Nederland Help Nederland Vooruit Actie! 
Daarmee kan het inloophuis in de toekomst weer mooie activiteiten van organiseren voor onze bezoekers. 
Iedereen die het inloophuis Wij|Allemaal een warm hart toedraagt en heeft gestemd, dank jullie wel! 

 

 Beste Allemaal,

Het aantal mensen dat besmet is met het Corona-virus in Nederland neemt steeds meer toe. Wij-Allemaal heeft de veiligheid van haar bezoekers hoog in het vaandel. Onze bezoekers zijn meestal kwetsbare mensen in diverse stadia van behandeling. Wij voelen ons verantwoordelijk voor hun welzijn en willen die verantwoordelijkheid ook graag nemen.

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen hebben wij besloten om alle activiteiten vanaf nu tot en met 27 Maart af te gelasten. Dat betekent ook dat we gesloten zijn voor inloop en dat alle geplande bijeenkomsten, activiteiten, massages en andere afspraken niet doorgaan. Vrijdag 13 maart zijn we nog telefonisch bereikbaar tot 13:00. Daarna neemt onze telefooncentrale je bericht aan en wordt je teruggebeld door 1 van onze vrijwilligers.Schroom dus niet om te bellen als je behoefte hebt aan contact met ons. 

Wij zijn bereikbaar op 0229 - 406094.

Wij houden de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en informeren je over de voortgang.

Wij hopen op jullie begrip,

Warme Groet, 

Bestuur, coördinator en vrijwilligers van Wij|Allemaal.

Jubileum Benefiet Avond wordt verplaatst

Lieve Allemaal,

Tijdens de persconferentie van het RIVM over Coronabesmettingen is naar buiten gebracht dat alle evenementen in Nederland tot en met 31 maart niet door mogen gaan. Ook al staat onze benefietavond gepland op 3 april willen we met onze, toch al kwetsbare doelgroep,  geen enkel risico nemen.

Na een jaar van voorbereidingen valt deze beslissing enorm zwaar, maar de gezondheid van onze fantastische bezoekers, genodigden maar ook de artiesten, leveranciers en sponsoren is het allerbelangrijkste.

Wij hebben na overleg besloten de benefietavond te verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

Wij vragen jullie begrip hiervoor.

→ Alle al bestelde tickets worden automatisch omgezet naar de nader te bepalen datum in 2020;
→ Wanneer de bepaalde datum geen optie is, is restitutie mogelijk;

De nieuwe datum voor de Benefietavond zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt!

Met warme groet,

Organisatie Benefietavond Wij|Allemaal

 

 

wij beeldmerk

 

Onder de aandacht...

  

Terugblik op ...

Archief Nieuwsflits

06 juli  De Zomerfair was weer een geslaagde dag!  Een groot compliment voor de dames van de werkgroep en alle vrijwilligers. Mede mogelijk gemaakt door:

Deitmers SelectBRASA bar & kitchenInStyle women's fashionBlossom Fashion & LifestyleCreatiqueVishandel Sier En Jonk, B-Free, 't Hoedje van de koningin, Style uit Monnickendam, Wereldwinkel Purmerend, dé fairtrade cadeauwinkelZilverfling, Joke Sweers, Marion Karregat, Patricia van Ommen, Nance4u WebshopTalent & AdviesPink CleaningMilox, Nathalie Kool, Purmer Plantenhal, Rudy Nobel.nlMirjam van der Zee, Linda Zwart, Esther Boer, Peter Niesen, GillyanSchminkdesignYogastudio See YouCopyWorldKriti Purmerend en eVe Mozaïek.

25 mei  Wat een succes en wat een gezellige wandeling! De Kitty's Walk& Talk! En een prachtig bedrag opgehaald!! Inloophuis Wij|Allemaal   is dankbaar. 

14 mei  Tijdens het unieke evenement "Beursvloer van de Waterlandse Uitdaging" waar sociaal maatschappelijke doelstellingen worden gerealiseerd, was er een mooie match met Gebr. van 't Hek Funderingstechnieken en ICT bedrijf Technoberg. Met als resultaat dat er een nieuwe printer werd afgeleverd bij “Wij|Allemaal”. Wat een mooie samenwerking en het inloophuis is dankbaar voor deze mooie donatie.

7 mei  Twee dames van drogisterij Piet brachten een cheque van €250,- mee voor het inloophuis. 

21 april - We zijn op bezoek geweest bij de houtbewerking werkplaats van Odion. Er is hard gewerkt aan een collecte-huisje voor Wij|Allemaal.

Lieve mannen, bedankt voor het prachtige huisje. Deze gaat zeker een mooi plekje krijgen.

19 april - De nieuwe parasols worden feestelijk in gebruik genomen.Rianne Schenk organiseerde samen met restaurant Kriti Purmerend vorig jaar een benefiet-avond. Klik hier voor foto's.

17 april - Workshop Paastaart maken, voor een hele gezellige Pasen! Het was weer een geslaagde workshop gegeven door Femmie Andringa.

13 april - De verwendag die door deze ondernemers is mogelijk gemaakt: 't Hoedje van de koninginNathalie KoolWillem OomsBrenda's petit caféInStyle women's fashionGewoonmanonLa Belle JourneeVogue, Belinda GerberNance4u WebshopJEtaartenVeroni SmitMedium Esther PerezPuurPetrie, SchminkdesignHanneke Heijt. Heel  hartelijk dank!

April - De bloembollen actie was een succes! En voor herhaling vatbaar. Dank aan allen die bollen hebben aangeschaft!. 

10 maart - Psychosociale Oncologische zorg. Klik hier voor het effectonderzoek maatschappelijke waarde IPSO

09 maart - Weer 12 IPSO-gecertificeerde medewerkers erbij. Gefeliciteerd!

11 februari - Voor de interresante lezing "Versterken van het zelf genezend vermogen van het lichaam"van Jacco Bouwes was voor een tweede keer heel veel animo. 

09 februari - Op zaterdag 9 februari werd er door IPSO de jaarlijkse opfriscursus voor Gastvrouwen gegeven. Tot grote verrassing voor deze gastvrouwen werd er door de VVD taart bezorgd. Want Purmerend is gebouwd door doeners! Allemaal vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor Purmerend. Raadsleden Bart en Timo brachten samen met statenlid Esther Rommel vanmorgen taart bij de vrijwilligers van Inloophuis Wij-allemaal. Dank jullie wel voor al jullie inzet!

7 februari - In het kader van Wereld Kankerdag ging een aantal van onze gastvrouwen deze week naar het Dijklander Ziekenhuis om tulpen uit te delen. Er waren mooie ontroerende gesprekken met patiënten en hun naasten.Het verzorgend personeel werd ook in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Dijklander Ziekenhuis Purmerend.

2 februari - Was het een drukt van belang op de opendag in het Inloophuis in verband met Wereld Kankerdag. Een kleine impressie, van schilderen voor jong en oud, koffietafel, behandelaars, koffiehoek, bekend en onbekend, iedereen was van harte welkom!

21 december  overhandiging check van 13.200 euro door Geoffrey Nijenhuis. De opbrengst van het boek ’Vrouwen en vroomheid’ over het Ursulaklooster dat zijn overleden vader, oud-wethouder en historicus Vincent Nijenhuis, grotendeels schreef. Zijn laatste wens was dat de opbrengsten van het boek zouden worden geschonken aan Wij Allemaal. 

31 oktober aanwezig op de gezondheidsmarkt om het Inloophuis te promoten.

24 oktober Workshop huisje van sloophout. Klik hier voor de prachtige resultaten! 

20 oktober De Verwendag. Het Inloophuis bedankt haar  vrijwilligers en sponsoren Hoedje van de Koningin, Flowers by Jennifer, Brenda's Petit Café, Bakkerij Harry de Groot voor hun bijdrage voor deze onvergetelijk mooie dag. 

20 Oktober is Pink Ribbon maand  Jose vertelt.  

19 oktober Joop was jarig en heeft het Inloophuis Wij | Allemaal  getrakteerd op een mooi bedrag van €500. Dank je wel!

19 september was weer de gezellige eetavond bij Wij | Allemaal.

17 september De nieuwe salontafel dankzij de donaties van de Kitty’s Walk &Talk.

07 juli Was de dag van de Kitty's Walk&Talk. Een gezellig en geslaagd evenement met een prachtige opbrengst!

28 juni Benefietdiner bij Kriti georganiseerd door Rianne  

16 Juni DE ZOMERFAIR 2018 met Foto's van de Fair.

26 & 27 mei Marathon Squash & Fitness in Purmerend 

17 mei Donatie DESKO kantoormeubelen DESKO kantoormeubelen 

14 mei Prachtige inloopmat van Forbo uit Krommenie 

02 mei Voorraad koekjes van Renata Willems

01 mei Opbrengst Kerstbomen Actie Lions Club Purmerend

25 april Eetclub Wij | Allemaal met Mexicaanse Maaltijd

06 april Nieuwe gezichten

01 en 02 april Een wereld zonder mannen

10 maart NL Doet!

20 januari Bijeenkomst OOK